Anii treizeci. Extrema dreapta romaneasca PDF

Coperta Carte Anii treizeci. Extrema dreapta romaneasca

Cartea Anii treizeci. Extrema dreapta romaneasca – Z. Ornea publicata de editura Cartea Romaneasca poate fi citita in limba romana. Daca vrei sa o citesti, da click pe butonul de mai jos. Cartea Anii treizeci. Extrema dreapta romaneasca chiar merita citita!

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2
Vezi Cartea – Sursa 3

Rezumat Anii treizeci. Extrema dreapta romaneasca

Studiul lui Z. Ornea Anii treizeci. Extrema dreapta romaneasca, aflat la a patra editie, este o radiografie ideologica si culturala a unei zone fierbinti din interbelicul romanesc: deceniul al treilea al secolului XX care, spre deosebire de cel de-al doilea deceniu in care a predominat „modernitatea“ (sincronism, avangardism, europenism), s-a aflat sub imperiul „traditionalismului“ (autohtonism, ortodoxism, legionarism, „trairism“ etc.). Derapajul ideologic…

Acest site nu incurajeaza pirateria si nu vei putea descarca Anii treizeci. Extrema dreapta romaneasca PDF gratuit. Daca totusi ai nevoie de cartea in format PDF si nu fizic, iti recomandam sa o cauti in librariile Android sau iOS, sau chiar in librariile online. Cartile PDF au in mod normal un pret mai mic, comparativ cu varianta tiparita asa ca nu merita osteneala sa iti pierzi timpul cautand varianta gratuita.