Arta vanzarii PDF

Coperta Carte Arta vanzarii

Cartea Arta vanzarii – Zig Ziglar publicata de editura Amaltea poate fi citita in limba romana. Daca vrei sa o citesti, da click pe butonul de mai jos. Cartea Arta vanzarii chiar merita citita!

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2
Vezi Cartea – Sursa 3

Rezumat Arta vanzarii

O carte scrisa pentru cei „din linia intai” din orice afacere: cei care fac vanzarile. Zig Ziglar spune ca a inteles ce inseamna vanzarile in momentul in care, copil fiind, a vazut un vanzator de Biblii care, atunci cand un potential client i-a spus ca n-are bani sa cumpere una, a intins Cartea Sfanta spre el si l-a rugat, cu o voce stinsa: „Pune mana aici si mai spune o data, te rog…” In timp ce majoritatea afacerilor au atins un prag de saturatie,…

Acest site nu incurajeaza pirateria si nu vei putea descarca Arta vanzarii PDF gratuit. Daca totusi ai nevoie de cartea in format PDF si nu fizic, iti recomandam sa o cauti in librariile Android sau iOS, sau chiar in librariile online. Cartile PDF au in mod normal un pret mai mic, comparativ cu varianta tiparita asa ca nu merita osteneala sa iti pierzi timpul cautand varianta gratuita.