Ascultarea de parintele duhovnicesc PDF

Coperta Carte Ascultarea de parintele duhovnicesc

Cartea Ascultarea de parintele duhovnicesc – Zosima Verhovski publicata de editura Sophia poate fi citita in limba romana. Daca vrei sa o citesti, da click pe butonul de mai jos. Cartea Ascultarea de parintele duhovnicesc chiar merita citita!

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2
Vezi Cartea – Sursa 3

Rezumat Ascultarea de parintele duhovnicesc

Aceasta carte ocupa un loc unic in literatura duhovniceasca ortodoxa: un asemenea tratat despre ascultare, scris de catre un sfant, care a cunoscut taina ascultarii atat ca ucenic, cat si ca staret, este intr-adevar o raritate. Zosima Verhovski (care a fost principala sursa de inspiratie pentru Dostoievski atunci cand a creat figura neuitatului staret Zosima din romanul Fratii Karamazov), ale carui scrieri s-au bucurat de inalta pretuire a Sfantului Filaret al Moscovei, a fost una dintre figu…

Acest site nu incurajeaza pirateria si nu vei putea descarca Ascultarea de parintele duhovnicesc PDF gratuit. Daca totusi ai nevoie de cartea in format PDF si nu fizic, iti recomandam sa o cauti in librariile Android sau iOS, sau chiar in librariile online. Cartile PDF au in mod normal un pret mai mic, comparativ cu varianta tiparita asa ca nu merita osteneala sa iti pierzi timpul cautand varianta gratuita.