Baiat la tara PDF

Coperta Carte Baiat la tara

Cartea Baiat la tara – Laura Ingalls Wilder publicata de editura Anacronic poate fi citita in limba romana. Daca vrei sa o citesti, da click pe butonul de mai jos. Cartea Baiat la tara chiar merita citita!

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2
Vezi Cartea – Sursa 3

Rezumat Baiat la tara

A aparut la Anacronic al doilea volum din seria conservatoare pentru copii, Casuta din Prerie. In traducerea atat de fidela lumii si vremurilor a Iulianei Nistoroaia. Volumul se numeste Baiat la tara si ne prezinta viata la o ferma mai mare decat cea a familiei Ingalls. Este vorba de ferma familiei Wilder, familie in care baietelul de 13 ani, Almanzo Wilder, viitorul sot al Laurei peste ani, este personajul principal. Un nou sir de povestiri despre viata simpla si virtuoasa, grea si frumoasa,…

Acest site nu incurajeaza pirateria si nu vei putea descarca Baiat la tara PDF gratuit. Daca totusi ai nevoie de cartea in format PDF si nu fizic, iti recomandam sa o cauti in librariile Android sau iOS, sau chiar in librariile online. Cartile PDF au in mod normal un pret mai mic, comparativ cu varianta tiparita asa ca nu merita osteneala sa iti pierzi timpul cautand varianta gratuita.