Cea mai rea printesa PDF

Coperta Carte Cea mai rea printesa

Cartea Cea mai rea printesa – Anna Kemp publicata de editura Vlad si cartea cu Genius poate fi citita in limba romana. Daca vrei sa o citesti, da click pe butonul de mai jos. Cartea Cea mai rea printesa chiar merita citita!

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2
Vezi Cartea – Sursa 3

Rezumat Cea mai rea printesa

A fost odata ca niciodata o printesa care isi astepta printul. Si printul a venit, a dus-o la castel, i-a daruit rochii, conduri si dantele. Ei, pana aici seamana cu orice basm. Dar printesa Suzi protesteaza: viata asta nu seamana nici un pic cu visul ei. Pentru ca intr-o zi Suzi zareste pe fereastra un dragon inspaimantator. Si il invita la ceai. Cuvinte-cheie: basme reinterpretate, printesa, print, dragon, aventura, personalitate, versuri, umor…

Acest site nu incurajeaza pirateria si nu vei putea descarca Cea mai rea printesa PDF gratuit. Daca totusi ai nevoie de cartea in format PDF si nu fizic, iti recomandam sa o cauti in librariile Android sau iOS, sau chiar in librariile online. Cartile PDF au in mod normal un pret mai mic, comparativ cu varianta tiparita asa ca nu merita osteneala sa iti pierzi timpul cautand varianta gratuita.