City PDF

Coperta Carte City

Cartea City – Alessandro Baricco publicata de editura Univers poate fi citita in limba romana. Daca vrei sa o citesti, da click pe butonul de mai jos. Cartea City chiar merita citita!

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2
Vezi Cartea – Sursa 3

Rezumat City

„Cartea asta e cladita ca un oras, ca ideea unui oras. Mi‑am dorit ca titlul sa exprime asta. Si chiar o face. Povestile sunt cartiere, personajele sunt strazi. Restul e timp care trece, sete de a rataci si nevoie de‑a privi. Am calatorit pret de trei ani prin City. Daca vrea, cititorul poate sa mearga pe urmele mele. E lucrul cel mai frumos, dar si cel mai greu din orice carte: Poti oare parcurge drumul facut de altcineva? In ce priveste personajele – strazile –, e cate put…

Acest site nu incurajeaza pirateria si nu vei putea descarca City PDF gratuit. Daca totusi ai nevoie de cartea in format PDF si nu fizic, iti recomandam sa o cauti in librariile Android sau iOS, sau chiar in librariile online. Cartile PDF au in mod normal un pret mai mic, comparativ cu varianta tiparita asa ca nu merita osteneala sa iti pierzi timpul cautand varianta gratuita.