Comisarul Cordobina PDF

Coperta Carte Comisarul Cordobina

Cartea Comisarul Cordobina – Liviu Cangeopol publicata de editura Integral poate fi citita in limba romana. Daca vrei sa o citesti, da click pe butonul de mai jos. Cartea Comisarul Cordobina chiar merita citita!

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2
Vezi Cartea – Sursa 3

Rezumat Comisarul Cordobina

Am admirat personaje de-ale noastre, scornite din haznaua poporului, maiorul Cristescu, Minerva Tutovan si locotenentul Dobrescu. Investigatorul nu are un loc central in cultura neamului, cit nici in folclor, chiar daca este invidiat de barbati si dorit de femei. Rolul lui este mai degraba ingrat, probabil din surplusul de securism si prostie adus la scena de decorul comunist al piesei. Pacala, insa, este un fel de cautator de solutii ori de adevar, inclusiv Harap Alb, eroi care domina…

Acest site nu incurajeaza pirateria si nu vei putea descarca Comisarul Cordobina PDF gratuit. Daca totusi ai nevoie de cartea in format PDF si nu fizic, iti recomandam sa o cauti in librariile Android sau iOS, sau chiar in librariile online. Cartile PDF au in mod normal un pret mai mic, comparativ cu varianta tiparita asa ca nu merita osteneala sa iti pierzi timpul cautand varianta gratuita.