De la bine, la excelent. Ed a II-a PDF

Coperta Carte De la bine, la excelent. Ed a II-a

Cartea De la bine, la excelent. Ed a II-a – Zig Ziglar publicata de editura Curtea Veche poate fi citita in limba romana. Daca vrei sa o citesti, da click pe butonul de mai jos. Cartea De la bine, la excelent. Ed a II-a chiar merita citita!

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2
Vezi Cartea – Sursa 3

Rezumat De la bine, la excelent. Ed a II-a

Zig Ziglar (1926-2012) a fost un cunoscut orator si autor de carti moti­vationale. S-a nascut in Alabama, intr-o familie cu 12 copii, si a ramas orfan de tata la varsta de sase ani. In tinerete s-a inscris la facultate, insa curand a renuntat la cursuri pentru a lucra ca agent de vanzari. Din 1970, Ziglar s-a dedicat carierei de orator motivational, incepand sa tina discursuri pe tot cuprinsul Statelor Unite. In 1975, i-a fost publicata prima carte, devenita rapid bestseller. A fon…

Acest site nu incurajeaza pirateria si nu vei putea descarca De la bine, la excelent. Ed a II-a PDF gratuit. Daca totusi ai nevoie de cartea in format PDF si nu fizic, iti recomandam sa o cauti in librariile Android sau iOS, sau chiar in librariile online. Cartile PDF au in mod normal un pret mai mic, comparativ cu varianta tiparita asa ca nu merita osteneala sa iti pierzi timpul cautand varianta gratuita.