Durere PDF

Coperta Carte Durere

Cartea Durere – Zeruya Shalev publicata de editura Polirom poate fi citita in limba romana. Daca vrei sa o citesti, da click pe butonul de mai jos. Cartea Durere chiar merita citita!

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2
Vezi Cartea – Sursa 3

Rezumat Durere

In urma cu zece ani, Iris, eroina din romanul scriitoarei israeliene Zeruya Shalev, a fost victima unui atentat terorist (la fel ca autoarea romanului, ranita in explozia provocata de un atentat sinucigas, in 2004). Viata lui Iris fusese si pina atunci o inlantuire de dureri si tristeti surde, pe jumatate uitate: un tata mort in razboiul de Yom Kippur, o mare iubire pierduta in adolescenta, o viata de familie intrata in rutina. Trupul sfirtecat aduce o durere noua si raspindita in fiecare fib…

Acest site nu incurajeaza pirateria si nu vei putea descarca Durere PDF gratuit. Daca totusi ai nevoie de cartea in format PDF si nu fizic, iti recomandam sa o cauti in librariile Android sau iOS, sau chiar in librariile online. Cartile PDF au in mod normal un pret mai mic, comparativ cu varianta tiparita asa ca nu merita osteneala sa iti pierzi timpul cautand varianta gratuita.