Enigmele lui Iisus PDF

Coperta Carte Enigmele lui Iisus

Cartea Enigmele lui Iisus – Zenon Kosidowski publicata de editura Cosmos poate fi citita in limba romana. Daca vrei sa o citesti, da click pe butonul de mai jos. Cartea Enigmele lui Iisus chiar merita citita!

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2
Vezi Cartea – Sursa 3

Rezumat Enigmele lui Iisus

A existat, oare, Iisus Hristos? Unde si cand s-a nascut? A avut frati si surori? A intemeiat Iisus o noua religie sau a fost doar un innoitor al iudaismului? Cine au fost evanghelistii? Cum si cand au fost alcatuite Evangheliile? Cine au fost primii crestini? Exista vreo legatura intre personajul istoric Iisus si teologia bisericii? Sunt intrebari la care, pentru un credincios crestin, raspunsurile sunt simple, dar care, pentru o minte iscoditoare si dornica de adevar, presupun o…

Acest site nu incurajeaza pirateria si nu vei putea descarca Enigmele lui Iisus PDF gratuit. Daca totusi ai nevoie de cartea in format PDF si nu fizic, iti recomandam sa o cauti in librariile Android sau iOS, sau chiar in librariile online. Cartile PDF au in mod normal un pret mai mic, comparativ cu varianta tiparita asa ca nu merita osteneala sa iti pierzi timpul cautand varianta gratuita.