Imparatia pamantului PDF

Coperta Carte Imparatia pamantului

Cartea Imparatia pamantului – Hoda Barakat publicata de editura Pandora M poate fi citita in limba romana. Daca vrei sa o citesti, da click pe butonul de mai jos. Cartea Imparatia pamantului chiar merita citita!

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2
Vezi Cartea – Sursa 3

Rezumat Imparatia pamantului

O cronica magistrala a vietii intr-o comunitate maronita din Muntii Libanului, care exploreaza originile violentei din aceasta regiune a lumii. Un barbat moare intr-o furtuna de zapada, iar copiii sai, Salma si Tannus, isi asuma noi destine. Salma isi dedica viata unei cauze nobile: sa alunge ghinionul care planeaza asupra micii sale familii. Tannus este obligat sa fuga in Siria si sa descopere in exil ca are o voce divina. Vietile lor devin fundaluri pentru microistorii antag…

Acest site nu incurajeaza pirateria si nu vei putea descarca Imparatia pamantului PDF gratuit. Daca totusi ai nevoie de cartea in format PDF si nu fizic, iti recomandam sa o cauti in librariile Android sau iOS, sau chiar in librariile online. Cartile PDF au in mod normal un pret mai mic, comparativ cu varianta tiparita asa ca nu merita osteneala sa iti pierzi timpul cautand varianta gratuita.