In cautarea lui Nouf PDF

Coperta Carte In cautarea lui Nouf

Cartea In cautarea lui Nouf – Zoe Ferraris publicata de editura RAO poate fi citita in limba romana. Daca vrei sa o citesti, da click pe butonul de mai jos. Cartea In cautarea lui Nouf chiar merita citita!

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2
Vezi Cartea – Sursa 3

Rezumat In cautarea lui Nouf

Un mystery plin de detalii rafinate, plasat in Arabia Saudita contemporana, romanul de debut al lui Zoe Ferraris o are in centru pe Nouf ash-Shrawi, o fata de 16 ani care a disparut in desert cu trei zile inainte de casatorie. Palestinianul Nayir al-Sharqi, care traieste in Jeddah si lucreaza ocazional pentru membrii bogatei familii Shrawi, este rugat de acestia sa investigheze in mod discret ce s-a intamplat cu Nouf. Nayir, un musulman conservator si un outsider din cauza na…

Acest site nu incurajeaza pirateria si nu vei putea descarca In cautarea lui Nouf PDF gratuit. Daca totusi ai nevoie de cartea in format PDF si nu fizic, iti recomandam sa o cauti in librariile Android sau iOS, sau chiar in librariile online. Cartile PDF au in mod normal un pret mai mic, comparativ cu varianta tiparita asa ca nu merita osteneala sa iti pierzi timpul cautand varianta gratuita.