Insemnari din subterana (Top 10+) PDF

Coperta Carte Insemnari din subterana (Top 10+)

Cartea Insemnari din subterana (Top 10+) – F.M. Dostoievski publicata de editura Polirom poate fi citita in limba romana. Daca vrei sa o citesti, da click pe butonul de mai jos. Cartea Insemnari din subterana (Top 10+) chiar merita citita!

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2
Vezi Cartea – Sursa 3

Rezumat Insemnari din subterana (Top 10+)

Condus de credinta ca „omului ii place sa-si cantareasca numai amaraciunea, iar fericirea nu si-o cantareste“, povestitorul fara nume al Insemnarilor din subterana este un mizantrop care traieste singur in Sankt-Petersburg, in a doua jumatate a secolului al XIX-lea. Viata lui este o lupta fara sfarsit cu sentimentul tot mai acut de instrainare fata de semeni. In insemnarile sale, el se revolta impotriva tuturor conceptiilor si valorilor societatii, opunandu-se stiintei si…

Acest site nu incurajeaza pirateria si nu vei putea descarca Insemnari din subterana (Top 10+) PDF gratuit. Daca totusi ai nevoie de cartea in format PDF si nu fizic, iti recomandam sa o cauti in librariile Android sau iOS, sau chiar in librariile online. Cartile PDF au in mod normal un pret mai mic, comparativ cu varianta tiparita asa ca nu merita osteneala sa iti pierzi timpul cautand varianta gratuita.