Manual de consiliere PDF

Coperta Carte Manual de consiliere

Cartea Manual de consiliere – Richard Nelson-Jones publicata de editura Trei poate fi citita in limba romana. Daca vrei sa o citesti, da click pe butonul de mai jos. Cartea Manual de consiliere chiar merita citita!

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2
Vezi Cartea – Sursa 3

Rezumat Manual de consiliere

Scrisa de cunoscutul expert al tehnicilor de consiliere, Richard Nelson-Jones, aceasta carte extrem de accesibila ofera un ghid complet al procesului de consiliere. Fiecare capitol descrie succint abilitatile folosite intr-un anumit moment in relatie si ofera exemple pentru a spori intelegerea. Sunt incluse si exercitii care va permit sa exersati abilitatile in timp ce parcurgeti textul. Printre abilitatile-cheie descrise de lucrarea de fata se numara: inceperea si structurarea pro…

Acest site nu incurajeaza pirateria si nu vei putea descarca Manual de consiliere PDF gratuit. Daca totusi ai nevoie de cartea in format PDF si nu fizic, iti recomandam sa o cauti in librariile Android sau iOS, sau chiar in librariile online. Cartile PDF au in mod normal un pret mai mic, comparativ cu varianta tiparita asa ca nu merita osteneala sa iti pierzi timpul cautand varianta gratuita.