Mostenitoarea sedusa PDF

Coperta Carte Mostenitoarea sedusa

Cartea Mostenitoarea sedusa – Julia Quinn publicata de editura Miron poate fi citita in limba romana. Daca vrei sa o citesti, da click pe butonul de mai jos. Cartea Mostenitoarea sedusa chiar merita citita!

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2
Vezi Cartea – Sursa 3

Rezumat Mostenitoarea sedusa

Cind Caroline Trent este rapita de catre Blake Ravenscroft, ea nici macar nu incearca sa se elibereze din miinile acestui fermecator si periculos agent al Coroanei. Sincer vorbind, a tot fugit de propuneri de casatorie nedorite. Agentul Blake crede ca ea este o spioana periculoasa, numita Carlotta De Leon. Mai sint doar sase saptamini pina cind ea va implini douazeci si unu de ani si va capata control complet asupra averii sale. Dar acum, i se pare romantica aventura cu rapirea ei…

Acest site nu incurajeaza pirateria si nu vei putea descarca Mostenitoarea sedusa PDF gratuit. Daca totusi ai nevoie de cartea in format PDF si nu fizic, iti recomandam sa o cauti in librariile Android sau iOS, sau chiar in librariile online. Cartile PDF au in mod normal un pret mai mic, comparativ cu varianta tiparita asa ca nu merita osteneala sa iti pierzi timpul cautand varianta gratuita.