Nascut pentru a castiga PDF

Coperta Carte Nascut pentru a castiga

Cartea Nascut pentru a castiga – Zig Ziglar publicata de editura Litera poate fi citita in limba romana. Daca vrei sa o citesti, da click pe butonul de mai jos. Cartea Nascut pentru a castiga chiar merita citita!

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2
Vezi Cartea – Sursa 3

Rezumat Nascut pentru a castiga

Ultima carte scrisa de Zig Ziglar, Nascut pentru a castiga, este dedicata tuturor celor care inteleg ca nu s-au nascut timizi, ci cu vointa si stapanire de sine. O adevarata harta pentru succes, iti dezvaluie strategiile ce iti vor permite sa atingi un alt nivel de reusita, mai rapid si mai usor decat ti-ai fi imaginat. Chiar daca, spun autorii, castigul nu vine niciodata fara munca, concentrarea asupra pasilor si a proceselor care si-au dovedit in timp eficienta va face ca drumul sa fie mai…

Acest site nu incurajeaza pirateria si nu vei putea descarca Nascut pentru a castiga PDF gratuit. Daca totusi ai nevoie de cartea in format PDF si nu fizic, iti recomandam sa o cauti in librariile Android sau iOS, sau chiar in librariile online. Cartile PDF au in mod normal un pret mai mic, comparativ cu varianta tiparita asa ca nu merita osteneala sa iti pierzi timpul cautand varianta gratuita.