Povestirile lui Vladimir Nabokov PDF

Coperta Carte Povestirile lui Vladimir Nabokov

Cartea Povestirile lui Vladimir Nabokov – Vladimir Nabokov publicata de editura Polirom poate fi citita in limba romana. Daca vrei sa o citesti, da click pe butonul de mai jos. Cartea Povestirile lui Vladimir Nabokov chiar merita citita!

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2
Vezi Cartea – Sursa 3

Rezumat Povestirile lui Vladimir Nabokov

“Povestirile scrise in aceasta perioada (1920-1940) infatiseaza o Rusie fermecata, o populatie de expatriati, observati atent, cu excentricitatile lor de fiinte asuprite, care profita prin purtare de natura provizorie a propriei cetatenii… Exista ceva incintator in felul in care Nabokov, descendent aristocrat si artist autocratic, si-a imprumutat imaginatia, cu atita cuprindere si veselie, acestei ambiante de mahala a exilului in saracie.”- John Updike, The New York Times…

Acest site nu incurajeaza pirateria si nu vei putea descarca Povestirile lui Vladimir Nabokov PDF gratuit. Daca totusi ai nevoie de cartea in format PDF si nu fizic, iti recomandam sa o cauti in librariile Android sau iOS, sau chiar in librariile online. Cartile PDF au in mod normal un pret mai mic, comparativ cu varianta tiparita asa ca nu merita osteneala sa iti pierzi timpul cautand varianta gratuita.