Putem creste copii buni intr-o lume negativa PDF

Coperta Carte Putem creste copii buni intr-o lume negativa

Cartea Putem creste copii buni intr-o lume negativa – Zig Ziglar publicata de editura Curtea Veche poate fi citita in limba romana. Daca vrei sa o citesti, da click pe butonul de mai jos. Cartea Putem creste copii buni intr-o lume negativa chiar merita citita!

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2
Vezi Cartea – Sursa 3

Rezumat Putem creste copii buni intr-o lume negativa

Copiii sunt oglinda parintilor, se spune – si pe buna dreptate. Insa imaginea reflectata se schimba de la o epoca la alta. Lumea in care suntem nevoiti sa ne crestem copiii se transforma rapid. Conflictul dintre generatii este mai acut ca oricand, iar carierele parintilor au, de multe ori, un efect nociv asupra vietii de familie. Mai rau, stirile si programele TV estompeaza valorile morale perene. Zig Ziglar ne arata aici ca nu sunt importante doar genele mostenite, mediul de viat…

Acest site nu incurajeaza pirateria si nu vei putea descarca Putem creste copii buni intr-o lume negativa PDF gratuit. Daca totusi ai nevoie de cartea in format PDF si nu fizic, iti recomandam sa o cauti in librariile Android sau iOS, sau chiar in librariile online. Cartile PDF au in mod normal un pret mai mic, comparativ cu varianta tiparita asa ca nu merita osteneala sa iti pierzi timpul cautand varianta gratuita.