Secretul casniciei fericite. Editia a II-a PDF

Coperta Carte Secretul casniciei fericite. Editia a II-a

Cartea Secretul casniciei fericite. Editia a II-a – Zig Ziglar publicata de editura Curtea Veche poate fi citita in limba romana. Daca vrei sa o citesti, da click pe butonul de mai jos. Cartea Secretul casniciei fericite. Editia a II-a chiar merita citita!

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2
Vezi Cartea – Sursa 3

Rezumat Secretul casniciei fericite. Editia a II-a

Volumul pe care il aveti in maini nu ofera retete, ci descrie, cu atentie la detalii si mult umor, problemele pe care le are sau pe care le-ar putea intampina cuplul casatorit, sugerand cateva posibile rezolvari. Mai presus de toate, casnicia fericita, dar si repararea uneia afectate depind de efortul pe care partenerii sunt dispusi sa-l depuna pentru a-si arata, marturisi si reinvia, in felurite chipuri, iubirea care i-a adus, la inceput, impreuna. Zig Ziglar nu este un idealist s…

Acest site nu incurajeaza pirateria si nu vei putea descarca Secretul casniciei fericite. Editia a II-a PDF gratuit. Daca totusi ai nevoie de cartea in format PDF si nu fizic, iti recomandam sa o cauti in librariile Android sau iOS, sau chiar in librariile online. Cartile PDF au in mod normal un pret mai mic, comparativ cu varianta tiparita asa ca nu merita osteneala sa iti pierzi timpul cautand varianta gratuita.