Sot si sotie (Top 10+) PDF

Coperta Carte Sot si sotie (Top 10+)

Cartea Sot si sotie (Top 10+) – Zeruya Shalev publicata de editura Polirom poate fi citita in limba romana. Daca vrei sa o citesti, da click pe butonul de mai jos. Cartea Sot si sotie (Top 10+) chiar merita citita!

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2
Vezi Cartea – Sursa 3

Rezumat Sot si sotie (Top 10+)

Protagonistii romanului Sot si sotie , Udi si Naama, sunt doi oameni care au crescut unul langa celalalt, insa pe parcursul acestui drum de-o viata comunicarea dintre ei a fost intrerupta, iar traiul impreuna, alaturi de fiica lor, Noga, se imparte intre gelozie, furie si vina. Se dovedeste incetul cu incetul ca intreaga fundatie pe care fusese cladita aceasta casnicie era una firava, imaginea iubirii idilice traite in adolescenta nefiind decit un invelis iluzoriu al unei vieti de fam…

Acest site nu incurajeaza pirateria si nu vei putea descarca Sot si sotie (Top 10+) PDF gratuit. Daca totusi ai nevoie de cartea in format PDF si nu fizic, iti recomandam sa o cauti in librariile Android sau iOS, sau chiar in librariile online. Cartile PDF au in mod normal un pret mai mic, comparativ cu varianta tiparita asa ca nu merita osteneala sa iti pierzi timpul cautand varianta gratuita.