Zapada PDF

Coperta Carte Zapada

Cartea Zapada – Orhan Pamuk publicata de editura Polirom poate fi citita in limba romana. Daca vrei sa o citesti, da click pe butonul de mai jos. Cartea Zapada chiar merita citita!

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2
Vezi Cartea – Sursa 3

Rezumat Zapada

In orasul Kars, totul a luat-o razna, iar locuitorii sint ingroziti de valul de sinucideri ale unor tinere carora li s-a interzis sa poarte val in scoli. Ka revede fosti prieteni si isi reintilneste iubita, Ipek, a carei sora mai tinara este conducatoarea protestatarelor. Odata ce numarul personajelor creste, framintarile in micul oras capata si ele proportii, iar islamistii radicali intra in conflict cu fortele militare; in scena, alaturi de un oarecare Orhan, apare la rastimpuri un alt pers…

Acest site nu incurajeaza pirateria si nu vei putea descarca Zapada PDF gratuit. Daca totusi ai nevoie de cartea in format PDF si nu fizic, iti recomandam sa o cauti in librariile Android sau iOS, sau chiar in librariile online. Cartile PDF au in mod normal un pret mai mic, comparativ cu varianta tiparita asa ca nu merita osteneala sa iti pierzi timpul cautand varianta gratuita.